Tercera jornada del Total Padel Tour al Club Tennis Balaguer

El dissabte 8 de juny el Total Padel Tour , circuit federat de pàdel adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual i organitzat per la Federació ACELL i l’Associació Esportiva Nacho Juncosa, va donar per finalitzada la seva primera temporada amb gran èxit, celebrant la seva última jornada en el Club Tennis Balaguer.

El circuit ha estat un escenari on els esportistes han pogut demostrar el seu talent, millorar la seva condició física i establir llaços d’amistat i cooperació. Cada jornada ha estat testimoni d’emocionants partits, suport mutu i un ambient de respecte i motivació.

L’èxit d’aquesta primera temporada del Total Pàdel Tour és un testimoniatge del compromís i dedicació dels clubs participants, els entrenadors, les famílies i, per descomptat, els esportistes. El circuit ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya i del Consell Català de l’Esport. S’acomiada per aquest any amb la promesa de tornar aviat amb més energia i entusiasme, continuant la seva missió de fomentar l’esport adaptat i la inclusió.